Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
SBMG uit Amsterdam Zuidoost tekent bij Top Notch  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.12.2013

"Sawtu Boys Money Gang", oftewel SBMG heeft op de rand van het nieuwe jaar getekend bij Top Notch. Om dit feestelijke moment te vieren, delen we vandaag het nummer 'Wine It'. Dit is de voorloper van de eerste officiele SBMG release, begin 2014. SBMG bestaat uit Amsterdammers Chyvon Pala aka Chivv (17) en Henk Mando aka Henkie T (17).

De leden van SBMG zijn beiden opgegroeid en woonachtig in Kraaiennest, een wijk in Amsterdam Zuidoost. De twee kennen elkaar al jaren waaruit een hechte vriendschap is ontstaan, die verder ontplooide op de middelbare school. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan.


Enkele jaren geleden besloten Chivv en Henkie T om een samenwerking aan te gaan. Op 15 jarige leeftijd brachten de twee het nummer 'Heel Arrogant' uit, waarmee ze al diverse optredens binnen haalden. De afgelopen jaren brachten diverse releases de twee een flinke aanhang en een groot bereik.

Op dit moment zijn Chivv en Henkie T in Suriname voor een welverdiende vakantie, optredens en de lokale promotie van hun muziek. De twee volgen beiden een opleiding en zullen deze volgend jaar succesvol afronden. Alles om in 2014 volledig te kunnen richten op hun muzikale carriere en te knallen met SBMG.

Vandaag delen Chivv en HT de track 'Wine It'. Oplettende clubbezoekers zullen de track al in diverse sets gehoord hebben. De reacties van de DJ's zijn dan ook erg goed. Hou je ogen en oren open voor SBMG!








Tags: smbguitamsterdamzuidoosttekentbijtopnotch


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact