Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win wekelijks pizza of pasta voor twee van Damla Amsterdam  




[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.12.2013

Het Amsterdamse Pizzeria Shoarma/Donner afhaal en bezorgcentrum Damla bestaat nog maar drie jaar, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een van beste bezorgrestaurants van groot-Amsterdam. Menig Amsterdammer heeft Damla al ontdekt, en in zijn hart gesloten!

Als je kijkt op thuisbezorgd.nl zie je dat de Amsterdamse Pizza, shoarma en donner liefhebbers laaiend enthousiast zijn over de uitstekende kwaliteit van het eten, en de snelle bezorging. Op Thuisbezorgd.nl heeft dit restaurant gemiddeld altijd 4 sterren, wat staat voor zeer goed, en krijgt het uitstekende reviews van klanten die via Thuisbezorgd.nl bestellen bij Damla.

De aardige,vrolijke eigenaar van Damla, gevestigd in de Amsterdamse De Clerqstraat (kruising Bilderdijkstraat tegenover AH) verteld: Wij streven altijd naar perfectie en werken met dagelijks verse ingredienten, Pizza's worden bij ons nog vers met de hand uitgeslagen, en Shoarma en Donner zijn dagelijks vers. "Onze klanten zijn Koning Keizer en Admiraal, en wij streven naar altijd tevreden klanten. Bij ons bestel je al pizza's vanaf 5 euro, en heb je bijv, al een heerlijk pizza gorgonzola voor slechts 6 euro" zegt de eigenaar.

Uniek bij Damla is de nacht bezorging, het restaurant bezorgd als een van de weinige wekelijks tot 03.00 s'nachts en in het weekend zelfs tot 04.00

Bij Reflex Fm kun je kennis maken met Damla. In de maand december en januari maak je iedere week kans op pizza of pasta voor twee, met slechts een simpele e-mail. Mail: Ik wil Damla pizza voor twee, je naam en achternaam naar redactie@reflexfm.nl Winnaars krijgen iedere week persoonlijk bericht.

Pizzeria Shoarma/Donner Damla
De Clerqstraat 40 (bij hoek Bilderdijkstraat schuin t/o Albert Hein

Openingstijden:
Dagelijks 16.00-23.00

LET OP OOK NACHTBEZORGING!
Bezorgtijden dagelijks van 16.30-03.00 en vr. en zat. van 16.30 tot 04.00

Bezorghotline: 020-616 36 04
















Tags: win wekelijks pizza of pasta voor twee van damla amsterdam thuisbezorgd.nl


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact