Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Fast And The Furious acteur Paul Walker (40) verongelukt  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.12.2013

De populaire Fast And The Furious acteur Paul Walker (40) is gisteravond dodelijk verongelukt.
Bij het auto-ongeluk in Santa Clarita, ten noorden van Los Angeles, is ook Walkers vriend en zakenpartner Roger Rodas om het leven gekomen. Walker niet de bestuurder van de auto. De twee knalden in een Porsche met hoge snelheid op een boom nadat ze in Santa Barbara een liefdadigheids inzameling hadden bezocht voor slachtoffers van de ramp op de Filipijnen.


Op internet circuleren foto's waarop de Porsche is te zien na het ongeluk. De wagen, die geexplodeerd zou zijn op het moment van impact, is volledig uitgebrand en ligt om een boom heen gekruld. Er is bijna niets meer over van de dure sportauto. Volgens de lokale sheriff is het duidelijk dat de vriend van Walker veel te hard reed.

Autopsie

De autopsie van Walker is uitgesteld tot komende week. Zijn lichaam is zo ernstig verbrand door de autocrash dat de lijkschouwer eerst moet wachten op de tandartsgegevens van de acteur voordat hij het stoffelijk overschot kan identificeren, meldt TMZ.

De lijkschouwer van Los Angeles heeft bevestigd dat de lichamen van Walker en Rodas zodanig zijn verbrand dat identificatie op een andere manier niet mogelijk is.

Rodas en Walker zouden al meer dan tien jaar vrienden zijn. De 38-jarige Rodas zou Walker ook geholpen hebben met het opzetten van een autoshop en het oprichten van de liefdadigheidsinstelling Reach Out Worldwide.

Ironisch genoeg werkte Walker voor zijn ongeluk druk aan het alweer zevende deel van The Fast And The Furious waarbij alles draait om snelle auto races,en achtervolgingen op hoge snelheid. Zijn mede acteurs, en ook een hoop andere bekendheden reageren op Twitter geschokt op de dood van Walker.Tags: fast and the furious acteur paul walker verongelukt


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact