Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Earlybird tickets voor Latinvillage festilval 2014 slechts 25 euro  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.11.2013

De tiende editie van Latinvillage Festival zal plaatsvinden op zondag 10 augustus 2014 van 13:00 tot 23:00 uur op een nieuwe locatie.

We verhuizen dit jaar naar een nieuwe fantastische locatie! Spannender, groener, indrukwekkender en dynamisch. Dit zijn enkele bijzonderheden van Spaarnwoude-Velsen, de nieuwe locatie van LatinVillage Festival 2014.

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!
Het festival is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, zowel qua podia als qua bezoekersaantallen. We hebben gekozen voor Spaarnwoude, een weelderig groen, heuvelachtig terrein dat ruimte biedt aan de diverse LatinVillage Festival area's,zodat de bezoekers zoals vanouds kunnen genieten van de grote diversiteit aan Latin muziekstijlen die het festival biedt.

De nieuwe plek is een paradepaartje, een plek om te dansen, te relaxen, te socializen, workshops (o.a. Salsa en Merengue) te volgen, professionele performances te bekijken en te genieten van alle culinaire verrassingen waar het festival ook in voorziet. En, niet onbelangrijk, er is ook meer ruimte om te parkeren waardoor je in alle comfort kunt afreizen naar LatinVillage Festival. Voor degenen die niet met de auto komen er ook een prima verbinding is met het Openbaar Vervoer.

Het festival waarborgt uiteraard de kenmerkende warme, zwoele sfeer. Want zo is LatinVillage Festival ook begonnen: als een plek waar oude en nieuwe Latin liefhebbers elkaar vinden en inspireren, waar Latin House bestaat naast traditionele Congo, Tango en Salsa, waar live muziek en artiesten elkaar niet alleen afwisselen maar ook met elkaar verbonden worden. LatinVillage Festival is een smeltkroes van culturen en stijlen, en dat maakt het festival na 10 jaar nog steeds bijzonder en een toonaangevend elektronisch platform.

We verheugen ons enorm op de nieuwe editie en hopen dit feest weer samen met vele Latin fans te mogen vieren.

Vanaf maandag 2 december 12.00 uur zullen er speciale Super Early Bird tickets te koop zijn voor slechts 25,00 (in plaats van de normale 45,00). Houd de website in de gaten voor meer nieuws over LatinVillage Festival 2014.


Meer over Latin Village:
31/01/2014 Latin Village Spaarnwoude earlybird tickets uitverkocht
15/12/2013 Latin Village voor het eerst in Paradiso AmsterdamTags: early bird tickets latin village 10 augustus 2014 kaarten 25 euro


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact