Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lange Frans en dannielle onthullen reden van scheiding  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.11.2013

Vorige week kwamen Lange Frans en zijn Danielle met het nieuws naar buiten dat ze gaan scheiden. Het paar verzocht de pers hun met rust te laten. Vandaag doet het stel dan toch een boekje open over het hoe en waarom van de breuk.

'Ik ben in een neerwaartse spiraal beland van drank en drugs. Veel drank en veel drugs', zegt de rapper. Volgens Danielle was de breuk en daaropvolgende financiele rompslomp met zijn rapcollega Baas B. in 2009 het begin van het einde.

Met pistool op weg naar Baas B.

Het conflict escaleerde toen Daniëlle in 2010 in Diemen werd gearresteerd toen zij samen met haar moeder in overspannen toestand met een geladen pistool op weg was naar Baas B. De twee werden na een anonieme tip door de politie klemgereden.

Volgens Danielle dronk Frans op dat moment al veel te veel. 'Hoe vaak kwam er niet tijdens een optreden iemand voorbij met een dienblad vol met 22 Bacardi cola.' Zorgelijk werd het pas echt toen ze er achter kwam dat Frans ook aan de cocaïne zat. 'Maar hij bleef het probleem maar ontkennen. Hij zei steeds:'Ik ben niet verslaafd, ik lig toch niet als een junkie in de goot?'.

Inmiddels zijn de schulden van Frans afgelost, heeft hij hulp gezocht voor zijn drank en drugsprobleem en timmert hij weer als vanouds muzikaal aan de weg. Maar voor het huwelijk is het te laat, 'Ik heb de drie belangrijkste personen in mijn leven, mijn vrouw, mijn zoon en mijn dochter veel verdriet gedaan. Het spijt me echt ontzettend'.


Meer over Lange Frans:
02/09/2013 Lange Frans gijzelt leerlingen Caland Lyceum Amsterdam
30/08/2012 Lange Frans en Danielle misbruiken volkszanger Mick HarrenTags: langefransendanielleonthulllenredenscheiding


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact