Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Great Minds 14 december Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.11.2013

Op zaterdag 14 december komt de hiphopformatie Great Minds weer naar de Melkweg! De mannen zullen daarmee onderdeel zijn van het hiphopprogramma tijdens Helemaal Melkweg. Rapper Ill Bill is ook aanwezig. Hierbijkomt op één avond samen wat er het hele jaar door zoal in de Melkweg te doen is. Het hele gebouw is open, in elke zaal is er iets te beleven: van muziek, film, theater en dans tot exposities, lezingen en installaties.

​Drie rappers die zich allang bewezen hebben en een producer die is opgeleid onder de vleugels van Wu Tang-grootmeester RZA hebben de krachten gebundeld. Het resultaat: tijdens HELEMAAL MELWKEG staat een heuse hiphop supergroep op het podium! Wie vijf jaar geleden had verklaard dat Dr. Moon, Jiggy Djé, Sticks en Winne samen een groep zouden vormen, was ongetwijfeld uitgelachen. Toch is Great Minds nu een feit. Verenigd door Wu-Tang producer Moon, hebben drie van Nederlands bekendste rappers een unieke vriendschap gesloten die heeft geleid tot een van de meest geanticipeerde albums van het jaar.

Great Minds, Ill Bill e.a
Helemaal Melkweg
Place: Melkweg Amsterdam (Alle zalen open)
Damage: 10 euro

Win vrijkaarten!

Mail: Great Minds, je naam en achternaam plus naam en achternaam met wie je wil gaan naar redactie@reflexfm.nl om kans te maken op vrijkaarten








Tags: winvrijkaartenvoorgreatminds14decembermelkwegamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact