Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Robin Thicke en Miley Cyrus wilden shockeren met ingestudeerd dansje  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.09.2013

Robin Thicke wou met zijn gewaagde optreden samen met Miley Cyrus tijdens de MTV VMA's vooral shockeren en provoceren. De zanger bracht zijn wereldhit 'Blurred Lines' ten gehore met Miley Cyrus, die sexy tegen hem 'twerkte' en volop met hem flirtte. "Dat was het idee. We wilden opwinden, provoceren en entertainen", vertelt Robin Thicke vanuit zijn studio.

"We wisten waar we aan begonnen", alles was gepland vertelt Thicke in een video van het Amerikaanse roddelblad Star Magazine. "We zijn entertainers en ons optreden bij de VMA's was perfect voor een spraakmakend optreden." Na de show, die eind vorige maand plaatsvond, kreeg vooral Cyrus veel commentaar. Tot woede van een aantal ouders verscheen de voormalig kindster in een huidkleurige bikini op het podium en twerkte ze veelvuldig.

Volgens Thicke het hele optreden ingestudeerd. "Ik wist dat als zij mij met een schuimrubberen vinger m'n kruis zou aanraken, daarover zou worden gepraat. En dat gebeurde."

De zanger vond zijn optreden met Cyrus alles behalve seksueel. "Ik vond het vermakelijk en grappig. En zij was lollig en ondeugend, maar het was niet seksueel getint. Op tv ziet het er anders uit dan in de zaal. Het was gewoon een groot circus."


Meer over Robin Thicke:
09/08/2015 Robin Thicke maakt comeback met Back Together Again
21/01/2014 Robin Thicke steelt de show in Ziggo Dome Amsterdam
15/06/2013 Robin Thicke nu ook op Nr.1 in Billboard Top 100Tags: robin thicke en miley cyrus wilden provoceren tijdens mtv vma award show


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact