Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ariana Grande dropt eindelijk video voor Baby I (Premiere)  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.09.2013

Ariana Grande is de nieuwe ster. De actrice bekend van haar rol als Cat Valentine in de serie Victorious die wordt uitgezonden door Nickelodeon is nu ook wereldwijd doorgebroken als zangeres.

Was haar vorige single 'The Way ft.Mack Miller' nog slechts een bescheiden hitje, met haar nieuwe single 'Baby I' geproduceerd door 'Babyface' stoot ze door naar de Top 10. De door Jones Crow geregisseerde video voor "Baby I" afkomstig van haar debuutalbum 'Yours Truly' is nu eindelijk ook uitgebracht, hieronder check je hem het eerst.

Over Ariana Grande:

Ariana Grande-Butera is van Italiaanse afkomst, half Siciliaanse en half Abruzzese. Ze maakte haar acteerdebuut in de Broadway-musical 13. Daarnaast speelde ze in de serie Victorious als Caterina "Cat" Hannah Valentine in de seizoenen 2010, 2011, 2012 en 2013. Ook covert ze nummers op YouTube, zoals Grenade van Bruno Mars en Rolling in the deep van Adele. In 2011 bracht ze haar eerste volledig eigen single uit, Put your hearts up die verschrikkelijk flopte. Na het tekenen van een platencontract bij Universal kwam haar zangcarriere in een stroomversnelling. Eerder dit jaar verscheen haar debuutsingle The Way op Universal en werd direct een hit. Grande is ook nog druk bezig met acteren Zo is ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe tienerserie getiteld Sam & Cat, waarin zij net als in Victorious het personage van Cat zal spelen

Check hier haar nieuwe video Baby I

Meer over Ariana Grande:
04/08/2016 Ariana Grande dropt Hollywood Avenue en Voodoo Love (premiere)
03/04/2016 Ariana Grande scoort dikke hit met Dangerous Woman
18/08/2014 Ariana Grande dropt video voor single Break Free
09/05/2014 Ariana Grande 'Problem' ft.Iggy Azalea best verkocht in de States
22/07/2013 Ariana Grande dropt door Babyface geproduceerde Baby ITags: ariana grande dropt eindelijk video voor baby i


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact