Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
R.Kelly maakt keiharde comeback met My Story (Video Premiere)  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.09.2013

R.Kelly maakt een keiharde comeback met de nieuwe single My Story feat. 2 Chainz. De 46-jarige zanger is klaar voor zijn grote comeback. Deze week verscheen ook de dikke video die is geschoten in zijn geboorte stad Chicago. De single is afkomstig van zijn aankomende album 'Black Panties', die 11 november uitkomt.

Kelly zingt in het begin: "I'm from that Chi-town dirt I went from being broke to sleeping in Versace shirts," De zanger gunt je een kijkje achter de schermen van zijn luxe leventje.

Robert Sylvester Kelly (Chicago, 8 januari 1967), beter bekend als R. Kelly, is een Amerikaanse r&b zanger. Hij begon als lid van de groep Public Announcement en startte vervolgens in 1993 een solocarriere. R. Kelly had enkele grote hits met 'I believe I can fly' en 'If I could turn back the hands of time'. Daarnaast is hij actief als songwriter en muziekproducent.

R. Kelly was vaak negatief in het nieuws vanwege zijn seksuele relaties met minderjarige meisjes. In 1994 trouwde hij (kortstondig) met de toen 15 jarige zangeres Aaliyah, die in 2001 bij een vliegtuigongeluk om het leven is komen. De afgelopen jaren werden in verschillende Amerikaanse staten aanklachten tegen R. Kelly ingediend wegens kindermisbruik en kinderpornografie. Om die reden weigeren veel Amerikaanse radiostations zijn muziek te draaien.
In zijn geboorteplaats Chicago liep een onderzoek tegen R. Kelly nadat een videoband opdook waarop te zien was dat R. Kelly seksuele handelingen verrichtte met een 14-jarige dochter van een zakenpartner.

Jarenlang was R.Kelly uit de roulatie, maar nu wil hij proberen een comeback te maken met My Story en zijn nieuwe album Black Panties. Zou het hem lukken terug aan de top te komen?

Check hier zijn nieuwe single en video:Meer over R.Kelly:
16/07/2014 R.Kelly kiest voor nieuwe sound
10/12/2013 R.Kelly dropt sexy video voor single Cookie
25/11/2013 Lady Gaga en R.Kelly doen erotische act tijdens American Music Awards
30/10/2013 (Nep) R.Kelly geeft concert van slechts vijf minuten
28/04/2013 R.Kelly reist 6 dagen voor optreden van vijf minuten
11/09/2012 R.Kelly heeft ruim 6 miljoen dollar belastingschuld
11/03/2011 Win vrijkaarten voor R.Kelly 19 april HMH AmsterdamTags: r.kelly maakt keiharde comeback met my story video premiere r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact