Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lauryn Hill is aan haar gevangenisstraf begonnen  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.07.2013

De aan lager wal geraakte zangeres Lauryn Hill zal haar comeback nog even moeten uitstellen. De zangeres heeft zich maandag gemeld bij de federale gevangenis in Connecticut om te beginnen met het dienen van haar drie maanden gevangenisstraf voor belastingontduiking.

De 38-jarige voormalig Fugees frontvrouw zit vast in de federale Correctional Institution in Danbury waar ze maandagochtend op 11:15 EST incheckte.
De FCI wordt omschreven als een 'minimum security gevangenis', waar gevangenen wonen in een soort barakken. Hill wordt niet afzonderlijk ondergebracht maar zit gewoon bij de algemene populatie.

Ze werd veroordeeld tot drie maanden celstraf voor het niet belasting betalen over ongeveer 1,8 miljoen dollar winst. Om aan haar celstraf te ontkomen betaalde ze inmiddels al 970.000 dollar aan de staat om aan haar fiscale verplichtingen te voldoen. Ze tekende een nieuwe deal met Sony om een muzikale comeback te maken, en zo te proberen uit de schulden te komen.

De zangeres is geestelijk niet in orde, en zeer verward. Ze heeft zich nu ook vrijwillig onder behandeling laten stellen. De belastingontduiking komt volgens Hill door de stemmen die ze hoort in haar hoofd, en haar zeggen te moeten werken aan 'een nieuwe wereldorde'.

Check hier Lauryn Hill in betere tijden:





Meer over Lauryn:
01/07/2012 Lauryn Hill bekent belastingontduiking van 1,6 miljoen







Tags: laurynhillisaangevangenisstrafbegonnen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact