Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Brace hoeft niet meer terug de cel in  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.06.2013

Brace hoeft wat het Openbaar Ministerie betreft niet meer terug de cel in vanwege de ontvoering waarbij hij in 2010 betrokken was met twee anderen. In hoger beroep eiste het OM een onvoorwaardelijke celstraf die overeenkomt met de straf die hij al heeft uitgezeten.

Het OM in Amsterdam vroeg donderdag om een straf van 22 maanden waarvan tien voorwaardelijk. De rechtbank veroordeelde Brace in 2010 tot zestien maanden, waarvan vier voorwaardelijk. De zanger heeft zijn straf al uitgezeten en kwam begin 2011 na negen maanden vrij wegens goed gedrag. Beide partijen hadden beroep aangetekend.

De 26-jarige Brace ging begin 2010 met een vriend mee, die verhaal wilde halen omdat iemand hem nog huur schuldig zou zijn. Het slachtoffer werd meegenomen in de auto en bedreigd met een wapen. De politie moest uiteindelijk een einde maken aan de acht uur durende ontvoering.

Brace probeerde na zijn celstraf een comeback te maken, maar dit liep uit op een grote mislukking. Enkele weken geleden bracht zijn label Spec een persbericht naar buiten met het nieuws dat de zanger een punt zet achter zijn muziekcarriere. Brace ziet zijn toekomst als verkoper in de kledingzaak van zijn vriendin.


Meer over Brace:
28/07/2016 Ali B Kenny B en Brace gaan voor de zomerhit van 2016
13/05/2011 Brace tekent nieuwe platendeal bij label Spec van Ali B
08/01/2011 Brace weer op vrije voeten







Tags: bracehoeftnietmeerterugdecelin


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact