Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Man doodgeschoten op Waterfront party Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.05.2013

Een 26 jarige Marokkaanse man is gisterennacht door een 25 jarige Marokkaanse man doodgeschoten tijdens het dancefeest Waterfront in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Het slachtoffer werd volgens getuigen van dichtbij doorzeefd met kogels. Een van de kogels trof hem in de nek. Het gaat om een 26-jarige Amsterdammer van Marokkaanse afkomst. Bij de Amsterdamse tv zender AT5 is ook de naam van het slachtoffer bekend, hij heet Souhail, woonde in Osdorp en was een bekende van de politie. De politie laat niet los met welke zaken hij in aanraking kwam met de politie.

Volgens getuigen schoot de dader zijn pistool leeg op het slachtoffer, ook toen het slachtoffer al op de grond lag bleef hij schieten. Aanleiding was een kleine ruzie bij de bar, die aan de schietpartij voorafging. Het slachtoffer is later die nacht in een Amsterdams ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De 25 jarige dader kon op aanwijzingen van getuigen direct worden opgepakt.

Veel bekende Nederlanders waren aanwezig, en sommige waren ooggetuige van de schietpartij, zoals de bekende relnicht Gordon. Zo vertelde hij aan RTL Boulevard:'Dit was echt vreselijk, er werd voor mijn ogen iemand doodgeschoten', De knallen waren zo hard, overal chaos en paniek, vreselijk..zoiets vergeet je nooit meer'.

Ook comedian Howard Komproe was op Waterfront aanwezig, en deed zijn verhaal via Twitter. Zo schreef hij:'Opeens brak paniek uit, overal hysterie en rennende mensen', sommige gingen plat op de grond liggen met het angst in de ogen.

Het feest Waterfront was uitverkocht, en ten tijde van de schietpartij die rond 01:50 plaatsvond waren rond de 800 bezoekers aanwezig in het Scheepvaartmuseum.









Tags: mandoodgeschotenopwaterfrontpartyamsterdamdaderopgepakt


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact