Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Jeremih @Encore 4 mei Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.04.2013

De wekelijkse hiphop en R&B-clubnacht ENCORE presenteert op zaterdag 4 mei een exclusief optreden van R&B-zanger Jeremih. De voorverkoop start aanstaande zaterdag.

Er mag gesteld worden dat ENCORE één van de meest besproken uitgaansavonden van het moment is.
Is het niet om de inmiddels beruchte rij voor de deur of het bezoek van internationale sterren (o.a. Justin Bieber, Dizzee Rascal, Tinie Tempah) dan is het wel om de wekelijks verrassende thema’s of de in het oog springende programmering. Nadat in maart rapper Big Sean een optreden verzorgde, is het op zaterdag 4 mei de eer aan zanger Jeremih.

De Amerikaan werd bekend met zijn hits 'Birthday Sex' en 'Raindrops'. Zijn samenwerking met Ludacris
(I Like) en Lil Wayne (All The Time) sloeg tevens goed aan. Zijn absolute doorbraak was de top 10 hit 'Down on me' waarop hij samenwerkt met 50 Cent.

In 2010 was Jeremih de grote winnaar bij de Chicago Music Awards, waar hij o.a. werd onderscheiden als songwriter van het jaar. Afgelopen jaar leverde Jeremih een gastbijdrage aan hits van o.a. Meek Mill, Drake en The Game.

Momenteel werkt de zanger en producer aan zijn derde album 'Thumpy Johnson' dat zal uitkomen op het befaamde hiphop label Def Jam Recordings. Gasten als 50 Cent, T.I. en Busta Rhymes hebben inmiddels hun bijdrage geleverd en het album verschijnt in juni. Jeremih zal de bezoekers van ENCORE een exclusief voorproefje geven op deze nieuwe plaat. Behalve Jeremih staan DJ’s Waxfiend, Prime en SMP deze avond op het programma.

Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ's als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Jeremih @ Encore
date: zaterdag 4 mei
place: Melkweg Amsterdam
aanvang: 24.00
tickets à € 15 (lidm. niet verplicht) / € 13 (leden). verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

WIN VRIJKAARTEN!

SMS: Reflex spatie Jeremih, en je naam en achternaam en naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733






Meer over Jeremih:
17/07/2014 Jeremih viert 27e verjaardag met EP







Tags: winvrijkaartenvoorjeremih@encoremelkwegamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact