Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
A$ap Rocky geeft 29 mei extra concert in Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.03.2013

Tickets voor rapper A$ap Rocky die 28 mei een concert zal geven in Melkweg Amsterdam waren in no-time uitverkocht. Daarom heeft de organisatie besloten het een dag later, 29 mei gewoon nog een keer te doen. Tickets voor dit concert zijn inmiddels verkrijgbaar.

De 24-jarige rapper uit New York groeide na de release van zijn mixtape 'LiveLoveA$AP' met name door zijn hits 'Purple Swag' en 'pe$o' uit tot een regelrechte hype in de internationale hiphopwereld. Op 15 januari jl. kwam zijn debuut 'LongLiveA$AP' uit, dat direct op nummer 1 in de Amerikaanse albumcharts binnenkwam. En dat terwijl het album reeds een maand voor de officiele release online was uitgelekt.

Hoewel veel grote namen hebben meegewerkt aan 'LongLiveA$AP' (o.a. Danger Mouse, Santigold, Kendrick Lamar en Skrillex) heeft A$AP het succes vooral aan zichzelf te danken: diverse (nieuwe) muziekstijlen en (stem)geluiden resulteren in een geheel eigen en verfrissende vorm van hiphop. Zijn pakkende rapstijl en catchy teksten onderscheiden A$AP van zijn tijdgenoten en maken dit een niet te missen show.

Voor de gelegenheid neemt A$AP Rocky deze avond als special guest A$AP Ferg mee; een andere rapper uit de A$AP Mob, die onlangs een deal sloot met Sony en met zijn huidige single 'Work' meer dan een miljoen views op YouTube verzamelde.







Tags: a$aprockygeeft29meiextraconcertinmelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact