Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Hind is terug met single en video Make It Count  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.02.2013

De nieuwe single van Hind heet 'Make it Count'. Het is een eerste track van alweer het vierde album waar de zangeres sinds een paar maanden vol overgave aan werkt. Met 'Make it Count' bereikt Hind een nieuwe dimensie in haar zangcarriere.

De videoclip van 'Make it Count' toont een jonge zelfbewuste zangeres met attitude, stijl en passie. De track is geproduceerd door Tease.

Wie goed naar 'Make it count' luistert hoort een opmerkelijke, vernieuwende samenhang van muzikale elementen. De track gaat over het feit dat je maar 1 leven hebt en je je dromen moet waarmaken. Het nummer motiveert om alles uit het leven te halen wat er in zit door je hart te openen. Hind: 'Als ik een luisteraar op 1 of andere manier iets kan geven dat hij of zij nog niet kent maakt dat mij gelukkig, er is immers niks mooiers dan mensen via je muziek vertellen wie je bent'.

Van 'Make it Count' is door dj en producer Leroy Styles een verrassende clubmix gemaakt. Styles staat internationaal bekend om zijn energieke housebeats. Hij is 1 van de 6 schrijvers en producers waarmee Hind voor haar nieuwe album samenwerkt. De Nederlander werkte eerder samen met DJ Afrojack met wie hij voor Chris Brown de track 'As your Friend' produceerde.

De nieuwe single van Hind genaamd 'Make it count' is verkrijgbaar via Itunes, Bol.com, Amazon en de Free Record Shop.




Meer over Hind:
03/07/2012 Hind gaat zieke kinderen onvergetelijke dag bezorgen







Tags: hindisterugmet singlemakeitcountvideopremierer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact