Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Politie waarschuwt voor extreem gladde wegen en straten  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.01.2013

De politie en KNMI waarschuwen voor spiegelgladde wegen. De hulpdiensten kunnen de hulpverlening bij het grote aantal ongevallen op de Nederlandse wegen nog nauwelijks aan. Bij de hulpverlening gaat het niet altijd goed. Zo zijn ook al diverse politie voertuigen van de weg geraakt door de gladheid. Het advies van de politie is om vanavond niet meer de weg op te gaan als dit niet strikt noodzakelijk is,

In een groot deel van het land sneeuwt het. In het zuidoosten is het tot aan het begin van de avond verraderlijk glad door ijzel en ijsregen. De sneeuw verstuift gemakkelijk door de stevige oostenwind. Vannacht wordt het in het zuiden droog maar sneeuwt het in de noordelijke provincies juist stevig door bij lichte tot matige vorst.Morgen sneeuwt het in het noorden nog geruime tijd door. Het blijft bewolkt en met een matige tot vrij krachtige oostelijke wind vriest het licht.

Er word morgenochtend een helse ochtendspits verwacht met extreem veel file leed. Er word het advies gegeven rekening te houden met de extreme gladheid en snelheid aan te passen, en rekening te houden met een extra lange reistijd om de werkplek te bereiken. Leg wat te drinken en warme dekens in de auto om bij pech of een aanrijding warm te blijven. Ook is het advies bij voorkeur gebruik te maken van het openbaar vervoer.





Meer over Weer:
05/12/2013 KNMI waarschuwt voor zeer zware storm code ROOD
28/02/2013 Lente gaat van start met zon en hoge temperaturen
09/12/2012 KNMI Weeralarm code oranje: IJZEL! wegen zijn spiegelglad







Tags: politiewaarschuwtvoorextreemgladdestratenenwegengevaarlijkesituatieweeralarmcodeoranje


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact