Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Melkweg Amsterdam vernieuwd clubnacht Cable  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.01.2013

CABLE, de donderdagnacht in de Melkweg, gaat met een frisse start het nieuwe jaar in. CABLE begon anderhalf jaar geleden op het moment dat dubstep definitief doorbrak en ontwikkelde zich sindsdien tot het hoofdstedelijke platform voor bass music in de brede zin van het woord. Vanaf 1 januari wordt een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling met een aangepaste groep resident-dj’s, maandelijks bijzondere internationale gasten en nieuw artwork. Daarnaast is de minimumleeftijd van CABLE per januari 2013 aangepast in 18 jaar.

De nieuwe Cable-residents zijn, naast organisator Gomes, dj’s Brutuzz, Akkachar, Architecs en Karimooo. Met deze compacte dj-poule wordt een duidelijker muzikale lijn uitgezet. Naast de vaste dj’s worden maandelijks speciale gasten uitgenodigd uit het buitenland. De eerste gasten maken op 7 en 14 februari hun opwachting, namelijk RL Grime (Wedidit, USA) en ƱZ (Mad Decent).

Met CABLE heeft de Melkweg in 2011 een vast, wekelijks podium gegeven aan de zich snel ontwikkelende UK bassgeluiden. De nacht heeft zich nooit beperkt tot één stroming en brengt elke editie de nieuwste bass music, dubstep, hiphop, (future) garage, grime en drum ‘n bass geluiden samen. CABLE is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amsterdamse nachtleven: het is dé wekelijkse thuisbasis voor liefhebbers van bassmuziek, een plek waar je elke donderdag voor een zacht prijsje zowel kunt chillen als losgaan.

CABLE – bass music, dubstep & hiphop

Elke donderdag, Melkweg Amsterdam, Oude Zaal

Tijden: 23:30 – 5:00

Tickets à 5 euro (lidmaatschap niet verplicht) verkrijgbaar bij de Melkweg kassa



Meer over Melkweg:
17/05/2013 Win tickets voor Helemaal Melkweg/Encore 8 juni Melkweg A'dam







Tags: melkwegamsterdamvernieuwdclubnachtcable


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact