Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Politie maakt excuus na lekken autopsierapport Notorious B.I.G  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.12.2012

De politie van Los Angeles heeft zijn excuus gemaakt aan de nabestaanden van rapper Notorious B.I.G. Eerder deze week werd zonder medeweten van de familie vijftien jaar na de dood van de rapper het autopsierapport openbaar gemaakt. De familie van B.I.G. had op de hoogte moeten worden gesteld, geeft de politie achteraf toe. Eigenlijk bleek het achteraf ook een fout dat het rapport openbaar is gemaakt. Het gebeurde door fout van een mederwerker.

"Onze rechercheurs hebben vrijdagavond gesproken met de familie Wallace", verklaart een politiecommandant. "Ze hebben excuses aangeboden omdat de nabestaanden niet voor het verschijnen van het rapport niet zijn ingelicht" Volgens de politie van Los Angeles lekte het autopsierapport uit vanwege een 'administratieve fout'.

Notorious B.I.G., die werd geboren als Christopher Wallace, werd in maart 1997 doodgeschoten in Los Angeles. Uit het autopsierapport, dat vanwege het onderzoek geheim bleef, blijkt onder meer dat de rapper is geraakt door vier kogels. Eén kogel was fataal, die doorboorde B.I.G.'s hart, linkerlong en darm.

Wie Notorious B.I.G. doodschoot is nog steeds een raadsel. De 24-jarige rapper stierf een paar maanden na 2Pac. 2Pac kwam om bij een schietpartij in Las Vegas om het leven, ook zijn moord is nooit opgelost.

Beide moorden zouden te maken hebben met de strijd in de hiphopwereld tussen de East Coast, rond B.I.G., en de West Coast, rond 2Pac.









Tags: politiemaaktexcuusvoorlekkenautopsierapportnotoriousb.i.g.r&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact