Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I moet een jaartje zitten!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


31.03.2008

Rapper T.I. heeft in de rechtszaal schuld bekent aan het in bezit hebben van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger.Deze schuldbekentenis maakt deel uit van een deal met justitie waarbij de rapper bij het bekennen van schuld wegkomt met slechts 1 jaar gevangenisstraf! Eerst moet de zelfbenoemde King of the South, die eigenlijk Clifford Harris heet ook nog vijftienhonderd uur taakstraf invullen!
De rapper maakt bij goedgedrag kans op 15% strafvermindering van zijn 1 jaar gevangenisstraf!


Het onderzoek naar de 27-jarige artiest, die een Grammy won voor het nummer 'My love' met Justin Timberlake, begon in oktober toen een wapenhandelaar de politie tipte. Een bodyguard zou in opdracht van T.I. een wapen hebben willen kopen zonder het te registreren. Hij bekende tegenover de politie dat hij al negen wapens voor de rapper had gekocht.

De rapper en acteur werd op 13 oktober gearresteerd, enkele uren voordat hij de jaarlijkse Hip Hop Awards van tv-zender Black Entertainment Television zou bijwonen. In november werd hij na betaling van ruim twee miljoen euro op borg uit de gevangenis gelaten. T.I., die als tiener crack verkocht op straat, werd in 2004 tot een celstraf van drie jaar veroordeeld omdat hij zich na een veroordeling niet aan de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling had gehouden. Hij zat niet de hele celstraf uit.







Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact