Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Plies maakt wereldwijde doorbraak dankzij Ne-Yo!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.03.2008

Een van de beste aankomende rappers van dit moment is “Plies”die vorig jaar met zijn debuutsingle “Shawty” in de Verenigde Staten en ook in “The Urban Top 100 een dikke hit scoorde! De rapper bracht vorig jaar zijn debuutalbum “The Real Testament” uit dat in de Billboard album chart op nr.2 nieuw binnenkwam, en waarvan er 457.500 exemplaren werden verkocht! Zeker niet slecht voor een debuutalbum!

Rapper Plies wil er met de release van zijn tweede album “The Definition Of Real”dat 10 Juni a.s uitkomt nog een schepje bovenop doen! Dit album zal moeten zorgen voor zijn wereldwijde doorbraak vandaar dat hij op dit album flink uitpakt!

De eerste single is het seksueel getinte “Bust It Baby” waarop bij de single versie r&b zanger Ne-Yo de refreinen voor zijn rekening neemt, en de beat ook meer up-tempo is dan bij het origineel. Op verschillende fora voor Dj’s word nu al voorspeld dat deze single een nummer 1 hit zal gaan worden!!! De producer achter deze single is J.R. Rotem die schuil gaat achter alle hits van Sean Kingston!

De rapper heeft deze week bekend gemaakt dat zijn nieuwe album zal uit komen op een nieuw platenlabel “Big Gates Records”waar hij de eerst getekende artiest is. Het label valt onder Atlantic Records en zal op rap gebied veel gaan betekenen.

Plies heeft al voor heel wat ophef gezorgd in de muziekindustrie ook op het persoonlijke vlak.
In December vorig jaar bleek zijn manager een van de kopstukken te zijn in een omvangrijk cocaïne netwerk. De manager werd gearresteerd met 40 kilo cocaïne in zijn woning!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact