Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Zanillya scoort met eerste single en video Voetstappen  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.11.2012

Deze week verscheen 'Voetstappen', de eerste single van Zanillya. Het nummer is een ode aan haar eind 2010 overleden vader Bobby Farrell, van popgroep Boney M. 'Voetstappen' is digitaal verkrijgbaar via iTunes.

Toen Zanillya in 2011 besloot zich in te schrijven voor De Grote Prijs Van Nederland was zij kort hiervoor plotseling haar vader Bobby Farrell verloren. Mentaal volledig gefocust op de talentenjacht, verdrong zij haar verdriet door zich te storten op haar carrière. Met resultaat, want enkele maanden later won zij niet alleen de prestigieuze Grote Prijs als eerste vrouwelijke hiphopartiest, maar bleef zij ook media als 3FM, De Wereld Draait Door en Zo Raymann niet onopgemerkt. Onlangs werd zij nog uitgeroepen tot één van de 400 meest succesvolle en inspirerende vrouwen van 2012 door het blad Viva.

Pas toen het rookgordijn van persoonlijk succes langzaam maar zeker optrok, kwam het verlies van haar vader echt binnen. Zanillya belandde na zijn overlijden in een achtbaan van emoties en ervaringen. Ze schreef deze van zich af wat resulteerde in het persoonlijke, openhartige nummer Voetstappen. Met het nummer hoopt de hiphopartieste niet alleen haar vader te eren, maar ook luisteraars te inspireren en raken. Een periode van rouwen en verwerken wordt symbolisch afgesloten met de release van haar debuutsingle. Zanillya treedt hiermee als artiest in de voetsporen van haar vader.

Op het door THEprinceOFbeatz geproduceerde nummer wordt Zanillya ondersteund door saxofonist Coen Witteveen en zangeres Sanguita (bekend van haar werk met Perquisite en als actrice in speelfilm Carmen van het Noorden). Bij de single maakte regisseur Ignjat Miletic namens Xite een videoclip, welke ook veelvuldig te zien is op de gelijknamige televisiezender.

Check hier de video van Zalillya-Voetstappen:



Check hier een van de grote hits van Zanillya's vader Bobby Farrell met zijn groep Boney M:











Tags: zanillyascoortmeteerstesingleenvideovoetstappen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact