Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Nino lanceert Boven De Horizon feat. Edsila Rombley  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.10.2012

Vandaag is de nieuwe single 'Boven De Horizon' uitgekomen. De nieuwe single van Nino waarop hij samenwerkt met Edsilia Rombley gaat in radio premiere bij Reflex FM. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te zien op het YouTube kanaal van Planeet Namek.

Van Nino’s in april 2012 uitgekomen debuutalbum 'Stille Wateren, Diepe Gronden' is 'Boven De Horizon' de derde single. Op het nummer werkt hij samen met Edsilia Rombley. Het duo blikt op hun nieuwe single vooruit op een wederzien met overleden sterren uit binnen –en buitenland in het hiernamaals. In Nino’s ideale wereld wordt er bier gedronken met Andre Hazes, is Bart de Graaf druk als televisiemaker en is Herman Brood al jaren clean.

Het door Killing Skills geproduceerde nummer is de opvolger van de single 'Superheld', waarmee de zanger een dikke hit had in de Urban Top 100 Chart van Reflex FM.

Naast met het uitbrengen van nieuw werk is Nino momenteel druk met promotionele activiteiten. Zo is hij samen met zijn grootmoeder geportretteerd voor de 100e editie van LINDA en maakt hij in december zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Ali B Op Volle Toeren, waarin hij gekoppeld is aan Koos Alberts. Verder vindt 22 oktober de première plaats van de documentaire ‘Stille Wateren, Diepe Gronden’, over de periode waarin Nino werkte aan zijn gelijknamige album.

Over Nino
In 2006 kreeg Nino een platencontract aangeboden van het label ‘Goodlife Music’ (samenwerking tussen The Partysquad en Kees de Koning) nadat hij zich met zijn groep LSD in de kijker speelde via het internet. Nino leverde kort hierna een bijdrage aan de hitsingle ‘Dat is die shit’, bracht zijn mixtape ‘Transmigratie’ uit en werkte samen met o.a. Brainpower. Kort hierop verzorgde hij de soundtrack van de bioscoopfilm ‘Dood eind’ en won hij o.a. een PP2G en een Urban Award in de categorie ‘Beste nieuwkomer’. Nadat Nino nog een tweetal mixtapes uitbracht via Goodlife Music scheidden hun wegen.

In 2008 startte Nino zijn eigen platenmaatschappij in Black Label Music. In samenwerking met rapper Priester maakte Nino een mixtape, waarvan het nummer ‘Uit het oog’ met meer dan 9 miljoen YouTube views uitgroeide tot een hit. De daaropvolgende mixtape ‘Stilte voor de storm’ zorgde voor overbelaste servers wegens teveel animo voor de gratis download.

De daaropvolgende jaren bracht Nino losse singles uit, waaronder samenwerkingen met artiesten als Ali B, Damaru en The Outlawz. Samen met zanger Singa en de crew van wijlen Tupac Shakur nam Nino het nummer ‘Letter 2 Pac’ op.

In 2012 heeft Nino zijn nieuwe platform PlaneetNamek gelanceerd, ter illustratie van een schone lei en nieuwe start. Via PlaneetNamek verschijnt in april 2012 Nino’s debuutalbum ‘Stille wateren diepe gronden’ met daarop samenwerkingen met artiesten als Edsilia Rombley, Winne, Kempi en Keizer.

Boven de horizon,van Nino is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar via iTunes en alle downloadshops. De bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van Planeet Namek.

Directe link iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/stille-wateren-diepe-gronden/id505848126
Directe link videoclip: http://youtu.be/cHZ2rIZRIV8



Meer info: http://www.planeetnamek.nl – www.twitter.com/ninomusic




Meer over Nino:
14/05/2013 Nino primeurt 'Wie Ben Ik ' ft.MC Prophet het eerst bij Reflex
17/04/2013 Nino primeurt Dagdroom feat: Singa Mitta en Ciano (video premiere)
30/01/2013 Nino dropt nieuwe single Replay feat Joshua en DD (Video Premiere)
14/12/2012 Nino primeurt video voor single 2013 (Video Premiere)
31/08/2012 Nino dropt album Planeet Namek met zijn maten van LSD
25/06/2012 MC Nino dropt hitsingle 'Ik Wil Je Weer Terug'







Tags: ninolanceertbovendehorizonsingleradiopremiere videoedsiliarombleylabelplaneetnamekr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact