Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Big Sean 17 november Melkweg A'dam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.10.2012

Big Sean geeft op zaterdag 17 november een eenmalig concert tijdens het hiphopfeest Encore in Melkweg Amsterdam. Kaartverkoop is in volle gang. (UPDATE! DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR 2 MAART 2013)

Jij maakt bij Reflex FM kans op vrijkaarten om dit concert en het feest Encore met een vriend of vriendin geheel gratis bij te wonen. Vrijkaarten winnen doe je met een simpel SMSje! SMS: Reflex spatie Big Sean, en je naam en achternaam plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733

De uit Detroit afkomstige rapper werd in 2005 door niemand minder dan grootheid Kanye West ontdekt en trad eind 2007 toe tot zijn label G.O.O.D. Music. Na vier succesvolle mixtapes en zijn hitrijke debuutalbum Finally Famous waarvoor hij o.a. samenwerkte met Lupe Fiasco, John Legend, Pharrell en Wiz Khalifa – zal in december de release van zijn tweede album Hall of Fame: Memoirs of a Detroit Player plaatsvinden. Big Sean is verantwoordelijk voor clubbangers als A$$ feat. Nicki Minaj en de lead single van G.O.O.D. Music’s debuutalbum Clique feat. Kanye West en Jay-Z.

Encore
Met Encore heeft Amsterdam sinds 25 augustus eindelijk een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen erbij. De beste dj’s van het land verzamelen zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens Encore draait het om meer. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen. Het optreden van Big Sean is het eerste live optreden tijdens deze inmiddels zeer populaire clubnacht.

BIG SEAN @ Encore
DATUM 17 november Melkweg, Amsterdam
Kaartverkoop: via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl,en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijkaarten winnen? SMS: Reflex spatie Big Sean, je naam en achternaam plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733




Meer over Big Sean:
29/12/2013 Big Sean en verloofde delen cadeaus uit in kinderziekenhuis
19/12/2012 Big Sean zet Detroit op stelten in video Guap
07/11/2012 Win vrijkaarten voor Big Sean 2 Maart Melkweg A'dam
11/09/2012 Big Sean trakteert fans op gratis Detroit mixtape
13/08/2011 Big Sean beschuldigt van aanranding
08/03/2011 Big Sean maakt wereldwijde doorbraak met hitsingle My Last
08/02/2011 Big Sean tekent eindelijk bij Def Jam







Tags: winvrijkaartenvoorbigseanzaterdag17novembermelkwegamsterdamhiphopfeestencorer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact