Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson redt Neverland!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.03.2008

Michael Jackson heeft een vertrouwelijke overeenkomst gesloten met de investeringsmaatschappij die nog 15,7 Miljoen Euro van hem tegoed heeft!
De deurwaarder van de investeringsmaatschappij had beslag gelegd op het landgoed Neverland van de popster.
Op 19 Maart zou het landgoed en al Jackson zijn persoonlijke bezittingen worden geveild.

De superster heeft nu een vertrouwelijke overeenkomt gesloten, en het geloof in de krediet waardigheid van Michael Jackson is enigszins hersteld!
Dit heeft vermoedelijk alles te maken met het feit dat Michael Jackson zijn muziek carrière weer nieuw leven heeft ingeblazen en recent zijn meest succesvolle album Thriller opnieuw heeft uitgebracht!

Dit album Michael Jackson Thriller 25 Years bevat ook 6 nieuwe remixen waaraan veel artiesten en bekende producers hebben meegewerkt.
De eerste singles “Wanna Be Startin Something feat.Akon en “The Girl Is Mine feat.Wil-I-Am zijn al aardig grote hits aan het worden, dus dit nieuwe project zal heel wat miljoenen in het laatje brengen!

Het is onduidelijk wat Jackson met “Neverland” wil dat er alweer jaren verlaten bij ligt. Het is veranderd in een spookstad waar al jaren geen onderhoud aan is geweest. Het personeel is ontslagen en alle dieren van Michael Jackson zijn prive dierentuin zijn verwijderd. Ook het eigen pretpark stelt niet veel meer voor, de meeste attracties waren al door hem verkocht toen de financiële problemen begonnen. Michael Jackson woont al jaren in Bahrein Saoedi-Arabië,en heeft al jaren geen voet meer op Neverland gezet








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact