Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Beenie Man 16 augustus Paradiso A'dam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.08.2012

Beenie komt naar Amsterdam! Komende donderdag (16 augustus) geeft deze populaire artiest een eenmalig concert in Paradiso Amsterdam. Voor dit concert zijn nog tickets verkrijgbaar,ook aan de deur.

Bij Reflex FM maak je natuurlijk weer kans op vrijkaarten met slechts een simpel smsje naar 7733. Begin je bericht met reflex spatie beenie man, je naam en achternaam plus naam en achternaam met wie je wil gaan.

Beenie Man is een van de populairste dancehall-reggae-artiest ter wereld. De Jamaicaanse superster, die samenwerkingen met Janet Jackson, Fugees en Wycleaf Jean op zijn naam heeft staan, brak begin jaren negentig internationaal door. De singles ‘Hot Bwoy’ met Buccaneer, ’Mi Nu Walla’, ‘Forget You’, ‘Ruff Like We’ met Redrose, ‘100 Dollar Bag’, ‘So Nice’ met Silvercat, ‘In This Together’, ‘Skettel Tune’ met Angel Doolas en ‘L.O.Y.’ vormen slechts een kleine greep uit het succesvolle repertoire van Beenie Man. Dit jaar liet de zanger weer van zich horen op de single ‘Gun Shot’ van Nicki Minaj, en met een beetje geluk wordt dat vervolgd met een nieuw langverwacht studioalbum.

Doe ook mee met de andere Win vrijkaarten acties! Check het complete overzicht door op WIN KAARTEN te klikken, links boven in de navigatie







Meer over Beenie Man:
18/11/2013 Win vrijkaarten voor Beenie Man 22 november Club Fue, Drachten
15/04/2013 Sean Paul en Beenie man droppen video voor Greatest Gallis







Tags: winvrijkaartenvoorbeenieman16augustusparadisoamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact