Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win tickets voor Waka Flocka Flame Melkweg A'dam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.08.2012

Waka Flocka Flame staat zondag 2 december op het podium van de Melkweg in Amsterdam. De dirty-south rapper van de 1017 Brick Squad zal er onder andere tracks van zijn nieuwste album 'Triple F Life' ten gehore brengen. Het belooft een waar feest voor hiphopliefhebbers te worden. De kaartverkoop start op vrijdag 10 augustus om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Waka Flocka Flame is geboren in 1986 als Juaquin Malphurs in Queens, New York en opgegroeid in Atlanta, Georgia. Zijn moeder zit als artist manager in de muziekindustrie en weet Waka Flocka te interesseren in de muziek als zij manager wordt van Brick Squad rapper Gucci Mane. Dankzij zijn eerste mixtape ‘Salute Me or Shoot Me, vol. 1’ in 2008 weet Waka Flocka Flame een solide fanbase aan te leggen en scoort hij een hit met ‘O Let's Do This’. Zijn debuutalbum ‘Flockavelli’ (2010) zorgt vervolgens voor de verdere doorbraak. De plaat belandt al snel in de top tien van de Billboard Hot 100 en de single ‘No Hands’ haalt maar liefst een nummer 5-notering in de Billboard Rap Songs Chart.

Triple F Life: Friends, Fans & Family
Wat de fans vooral aanspreekt in Waka Flocka Flame, is de enthousiaste sound vol eenvoudige en catchy street credible lyrics, durf en vette beats. In juni van dit jaar heeft Waka Flocka Flame zijn nieuwste album gereleased en het de naam ‘Triple F Life: Friends, Fans & Family’ meegegeven. Waka Flocka Flame levert daarmee wederom een plaat vol energieke hiphop; inclusief samenwerkingen met grote namen dit keer, zoals Drake, Trey Songz, Ludacris en Meek Mill.

Zondag 2 december 2012
WACKA FLOCKA FLAME + SUPPORT ACT
Melkweg – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 22,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Win vrijkaarten! SMS : Reflex spatie Waka Flocka, je naam en achternaam plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733


Meer over Waka Flocka Flame:
11/08/2013 Wacka Flocka Flame maakt zooitje van optreden tijdens Appelsap festival
30/08/2012 Waka Flocka Flame geeft je een kijkje achter de schermen bij videoshoot
31/07/2012 Waka Flocka Flame dropt Fist Pump video samen met B.o.B
22/02/2011 Aanslag op tourbus van rapper Waka Flocka Flame







Tags: wakaflocaflamekomt2decembernaarmelkwegamsterdamvrijkaartenr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact