Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Gordon niet meer welkom op Dutch Valley Festival  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.08.2012

Gordon en zijn groep La The Voices zijn niet meer welkom bij het Dutch Valley Festival. De artiesten zijn per direct uit de line/up van het festival geschrapt. Een Facebook bericht van de voorman van LA The Voices schoot de organisatoren in verkeerde keelgat.

Op zaterdag 11 augustus vindt in Velsen Valley Spaarnwoude de 2e editie van Dutch Valley plaats. Zojuist maakt organisator Dutch Valley BV bekend dat LA The Voices uit de programmering van het grootste festival van Nederlandse bodem met meer dan 100 Nederlandse topacts zal worden geschrapt. Aanleiding hiervoor is een bericht van Gordon op zijn Facebook pagina waarin hij meldt dat er te weinig promotie voor LA The Voices en het festival zou zijn gemaakt en helemaal klaar is met Dutch Valley.

Volgens Gordon zouden niet meer dan 1500 kaarten zijn verkocht. De woordvoerder van Dutch Valley: Op dit moment zijn er 30.000 kaarten verkocht. Volgende week zaterdag denken wij met het maximale aa ntal van 35.000 enthousiaste liefhebbers van het Nederlandse product het bord uitverkocht bij de ingang op te kunnen hangen, waar heeft hij het over!’.

Organisatie neemt het op voor bezoekers en overige leden LA the Voices.

In het verleden haalde Gordon regelmatig zijn eigen Toppers onderuit. De beslissing van de organisatoren Gordon te weren van het festival treft ook de overige leden van LA the Voices. De woordvoerder van Dutch Valley hierover: 'Het is sneu voor die andere jongens, en de beslissing Gordon te weren van het event zal dan ook geen gevolgen hebben voor hun gage. Die zullen we uitbetalen. We vinden het zuur voor de fans maar de actie van Gordon getuigt van veel te weinig respect voor onze bezoekers. Daarom is hij niet langer welkom is op het festivalterrein. Wij zijn klaar met Gordon'.







Tags: gordonnietmeerwelkombijdutchvalleyfestival


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact