Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson wil Neverland redden!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.03.2008

The King Of Pop Michael Jackson zit tot over zijn oren in de schuld en dreigt nu zijn landgoed Neverland te verliezen.
Op het landgoed van Jackson is beslag gelegd en zal als hij niet voor 19 Maart zijn schuld van 24,5 Miljoen Dollar betaald openbaar worden geveild!

Op de veiling zou niet alleen het huis zelf verkocht worden, maar ook de volledige inboedel, het attractiepark en de dierentuin.
De dieren zijn al allemaal weg en ook de meeste attracties zijn al verwijderd.

Jackson zelf is sinds 30 juni 2005 niet meer op Neverland geweest. Op die dag emigreerde hij naar Bahrein, waar hij sindsdien woont. Het attractiepark in de achtertuin is gesloten en de dieren zijn weg.
In 2006 werd het landgoed gesloten door de Amerikaanse arbeidsinspectie. Jackson had de salarissen van het personeel niet betaald en een verzekering was verlopen.

in 1988 werd Neverland Ranch geopend als privépretpark en huis van Michael Jackson. Het terrein is gebruikt voor diverse evenementen, waaronder het huwelijk van Elizabeth Taylor met Larry Fortensky. Op de ranch verbleven in de eerste jaren vaak kinderen, op uitnodiging van Michael Jackson. Dit laatste leidde tot allerlei speculaties omtrent seksueel misbruik van kinderen. Een jongen die als dertienjarige op Neverland Ranch was geweest, klaagde de popster in 1993 aan wegens seksueel misbruik. In 2003 vertelde Michael Jackson tijdens een interview dat hij er met een aantal kinderen in dezelfde kamer heeft geslapen. Op basis van de aanklacht van de dertienjarige jongen is een proces gestart. De jury verklaarde Michael Jackson onschuldig.

Jackson zegt dat hij de schuld zal voldoen en dat de voor 19 Maart geplande veiling van zijn Neverland niet door zal gaan. De zanger heeft net zijn album Michael Jackson - 25 Years Thriller uitgebracht met daarop de hits The Girl Is Mine freat Wil-I-Am en Wanna Be Starting Somethin feat Akon uitgebracht!







Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact