Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Nicole Scherzinger dumpt Lewis Hamilton na wilde gangbang  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.07.2012

Nicole Scherzinger heeft haar vriend formule 1-coureur Lewis Hamilton aan de kant gezet nadat deze laatste vreemdging met meerdere vrouwen tijdens een wilde hotel kamer party. De ex- Pussycat Doll kwam erachter dat Lewis, na een avondje stappen maar liefst tien meisjes uitnodigde op zijn hotelkamer. Voor Nicole is daarmee de grens bereikt. De zangeres heeft de rokkenjager nu definitief aan de kant gezet.

Na acht uur feesten in een aantal Londense clubs ging Lewis met een bont gezelschap naar het luxe Mayfair Hotel. In het kielzog van zijn mannelijke vrienden,nam hij zelf ook nog tien meisjes mee naar zijn kamer. Hamilton ging in het penthouse van het hotel flink los met de dames. De gangbang ging door tot tot half zes 's ochtends.

Lewis ontkende zelf ook maar iets met de dames te hebben gedaan. Toch werd hij door meerdere mensen in de vroege ochtend al zoenende met een van de dames gespot in de lobby van het hotel. Hamilton, die de bui waarschijnlijk al zag hangen, ontkende later op Twitter dat hij een van de dames later in de lobby zou hebben gezoend.

'Zij is als een zus voor mij, en een goede vriendin van Nicole. Mogen vrienden geen afscheid nemen, zonder dat iemand er een mysterieuze zoen in ziet?', was wat Lewis zich afvroeg op Twitter.

Maar aan alle excuus en praatjes heeft Nicole geen boodschap meer. Ze is vanaf vandaag weer single.


Meer over Nicole Scherzinger:
09/08/2011 Nicole Scherzinger terug met single Wet, Check de video hier!







Tags: nicolescherzingerdumptlewishamiltonnavreemdgaanmettienvrouwenrnbraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact