Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Caffeine 8 september 013 Tilburg  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.07.2012

Het is zo ver! Een nieuwe rush, een nieuw spektakel, hier om te blijven! CAFFEINE INDOOR FESTIVAL! Begin je beste outfit maar vast uit te zoeken en klaar te leggen want het Caffeine Indoor Festival zal op zaterdag 08 september haar debuut maken in Poppodium 013 te Tilburg!

Om dit alles tot 1 groot spektakel te maken is er zelfs een VIP area aanwezig. Een vip tafel is al te krijgen voor de prijs van 250 euro voor 5 personen! Geen geld dus! Er zijn maar een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar dus wees er snel bij!
Voor meer informatie en reserveringen voor een VIP tafel mail je naar: CONTACT@CAFFEINEINDOORFESTIVAL.COM met in het onderwerp 'VIP 08 SEPTEMBER'

Caffeine is een mix van sexy, frisse, energieke, luchtige, gezellige, intieme en vooral een mooie frisse sound voor je oren met de nationale top in de line-up! Met o.a.

- MAIN STAGE -

YELLOW CLAW
Niet alleen bekend van de hitjes 'Het allermooiste feestje' en 'Krokobil', maar vooral bekend als het officiële 'murder team' in de club. Een goeie pit, sit-down of wall-of-death!? No problem everything's a go!

FEESTDJRUUD
Gas op die lollie!? Gas op die stollie! Want gedronken gaat er worden met FeestDJRuud a.k.a. eenmansfeest a.k.a. de club is te klein!

BIGGI
Wie kent hem niet? Biggi maakt zijn naam waar met de grote impact die hij altijd achterlaat en met zijn Biggie charmes! Biggie's assortiment aan muziek staat dan ook gelijk aan een heerlijke voeding voor je oren!

CHOCOMEL
Dit is niet iets wat je aan de bar besteld op de avond zelf, wel kan je van Chocomel genieten op de avond zelf. Chocomel staat ook wel bekend om het binnenste buiten draaien van de club... WTF just happened!? Chocomel it is!

De avond zal gehost worden door Don Perignon Wie!? De man himself uit de randstan; Don Perignooooooooon!

Locatie: Poppodium 013 Tilburg
Datum: 08 September 2012
Doors: 23:00-5.00
Voorverkoop (start 07 juli) via www.013.nl & www.caffeineindoorfestival.com
VVK: 12,50 Door: 17,50
Organisaties: Educated Fools (www.educated-fools.com) & Dejavu Events (www.dejavu-events.nl)

Wn vrijkaarten!
SMS: Reflex spatie Caffeine, je naam en achternaam plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733Tags: win vrijkaarten voor caffeine festival 8 september 013 tilburg


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact