Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rapper Shyne komt vroegtijdig vrij!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.03.2008

Rapper Shyne Barows die in 1999 tot 10 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld na een schietpartij in een discotheek komt vroegtijdig vrij.
De rapper bekende op 27 december 1999 geschoten te hebben in een discotheek in New York maar ontkende degene te zijn geweest die 2 mensen neerschoot.

De rapper was in December 1999 in de discotheek in gezelschap van P.Diddy en Jennifer Lopez zijn nieuwe platendeal bij Bad Boy aan het vieren.
De rapper had enkele uren daarvoor zijn handtekening gezet onder een platencontract dat hem in een klap miljonair maakte.

Bad Boy platenbaas P.Diddy nodigde rapper Shyne uit om samen met hem en zijn toenmalige vriendin Jennifer Lopez hun zakelijke overeenkomst uitgebreid te gaan vieren.
Het drietal toog naar de discotheek waar ze kort naar aankomst ruzie kregen met enkele bezoekers. Diddy werd door een persoon bedreigd met een vuurwapen en rapper Shyne werd aangevallen door een ander persoon.

Vanaf dat moment zijn de gebeurtenissen onduidelijk, en doen verschillende verhalen de ronde. Wel raakten twee bezoeker gewond door kogels.
Er zijn ook getuigen die zeggen dat Diddy de schutter was en niet rapper Shyne.
Shyne bekende later de schutter te zijn geweest en kreeg 10 jaar gevangenisstraf.
Volgens veel mensen is hij door Diddy betaald om de schuld volledig op zich te nemen en de straf uit te zitten.
Ook Diddy’s toenmalige vriendin Jennifer Lopez is in deze zaak uitgebreid verhoord.
Wat opviel was dat deze direct na dit incident haar relatie met Diddy verbrak.

De kans is dan ook groot dat Shyne meteen na zijn vrijlating opnieuw door Diddy bij Bad Boy zal worden binnengehaald en alsnog een nieuw album bij Bad Boy zal gaan uitbrengen.
Het debuutalbum van Shyne verscheen in 2000 met daarop hits als Bad Boys en Bonny and Shyne! Van het album werden 866.000 exemplaren verkocht!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact