Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Vodafone netwerk uit de lucht vanwege grote brand  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.04.2012

Een grote brand in het pand van Vodafone in de Rotterdamse Cairostraat heeft 1/4 deel van hun netwerk in Nederland volledig platgelegd. De brand onstond vanacht rond 05.00 en is inmiddels onder controle. Vanwege instortingsgevaar mogen medewerkers van Vodafone het pand niet binnen om de schade op te nemen.

Het gaat om de regio’s Rotterdam, Den Haag en Kennemerland,die plat liggen maar er zijn ook problemen in de rest van het land.

Uit veiligheidsoverweging is alle elektriciteit in de netwerkcentrale uitgeschakeld.

Hierdoor is zowel het 2G-netwerk (bellen en sms) en het 3G-netwerk (mobiel internet) in de Randstadregio grotendeels uitgevallen. Dat betekent dat er geen sms, spraak en dataverkeer mogelijk is. Ongeveer een kwart van de klanten ondervind hinder van de storing.

Vodafone maakt gebruik van vijf grote zendpunten. Doordat de locatie Rotterdam voor onbepaalde tijd is uitgevallen, worden de andere vier punten op dit moment ''flink overbelast. We proberen een deel van het telefoonverkeer in Rotterdam om te leiden, maar hierdoor ontstaat dus een flinke file in de rest van het land.’’

Uit onder meer het noorden en het oosten van het land kwamen woensdagochtend ook meldingen dat Vodafone-klanten niet of zeer slecht bereikbaar waren.

Vodafone klanten kunnen vanwege de brand in ieder geval dagenlang maar mogelijk zelfs wekenlang niet meer van hun telefoon gebruik maken.Tags: vodafone netwerk uit de lucht grote brand cairostraat rotterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact