Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Darryl dropt single Mama voor alle alleenstaande moeders  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.03.2012

Met de video voor zijn nieuwe single 'Mama' brengt de rapper Darryl een ode aan alleenstaande moeders. Het nummer 'Mama' afkomstig van het album "Dichtbij" schreef Darryl als een dankbrief voor zijn eigen moeder. De rapper groeide op in een gezin van 4 kinderen met een alleenstaande moeder. In zijn geval was er wel een vader die zijn verantwoording nam en een grote rol speelde in zijn opvoeding.

Darryl heeft zelf het script geschreven voor de video en hoopt op deze manier het stigma van alleenstaande moeders te doorbreken. In de video zien we een dag in het leven van een jonge vrouw met 2 kinderen. Haar relatie loopt op de klippen en zo staat ze er ineens helemaal alleen voor. De actrice Sanguita Akkrum (Carmen van het Noorden, voetbalvrouwen) speelt de moeder in de video. De rapper/acteur Negativ (Bolletjesblues, Skin, Flow) en rapper Rbdjan spelen de vaders. Darryl zijn zusje en neefje maken hun acteerdebuut als kinderen.

Check de video hier het eerst:Darryl-Mama





Op 13 mei 2012 (moederdag) organiseert Darryl een concert voor tienermoeders. Dit wordt een heuse verwendag waar de meiden worden getrakteerd op een concert, metamorfose, stoelmassages, goodiebags en veel meer.



Meer over Darry:
12/12/2012 Darryl neemt sexy video 'Komen' op met de nieuwe Sony Xperia T
03/02/2011 Darryl dropt hitsingle 'T Maakt Niet Uit' met Jayh







Tags: darrylmamasinglealleenstaandemoedersr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact