Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Missy Elliot klaar voor comeback na ernstige ziekte  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.06.2011

Missy Elliot is bezig met plannen voor een keiharde comeback na een ernstige ziekte. De female rapper verdween door de ziekte drie jaar lang volledig uit de schijnwerpers. Missy 'Misdemeanor' Elliot heeft de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte. De rapper heeft drie jaar geleden te horen gekregen dat de ziekte haar schildklier aantast.

"Je kampt er je hele leven mee," zegt ze tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De zangeres van Get Ur Freak On en Work It heeft drie jaar lang een teruggetrokken bestaan geleid om tegen haar ziekte te vechten.

"Ik kon niet schrijven vanwege mijn zenuwstelsel, ik kon niet eens een pen vasthouden." Elliot kreeg in 2008 problemen met haar motoriek terwijl ze autoreed. Daarna had ze last van duizeligheid, wisselende stemmingen, haarverlies en een snelle hartslag.

Missy is bestraald en heeft medicatie, waardoor ze zich nu weer beter voelt. "Ik ben veertien kilo lichter, want ik heb veel getraind," zegt Elliot. "Mijn schildklier werkt weer, dus ik heb al negen maanden geen medicijnen meer genomen."

Missy is nu ze zich weer wat beter voelt terug in de studio om te werken aan haar comebackalbum. Ze kan hierbij vertrouwen op de steun en hulp van vele bekenden, zoals van haar goede vriend Timbaland die haar steunt door dik en dun.






Meer over Missy Elliot:
26/08/2011 Missy Elliot herdenkt tien jaar dode Aaliyah







Tags: missyelliotklaarvoorcomebacknaernstigeziekter&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact