Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Blue Tiek -In V.I.P Room Rotterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.05.2011

Je heb er weer even op moeten wachten, maar op veler verzoek is het eindelijk weer zover, de leukste en nu ook hipste classic party is weer terug. Woensdag 1 juni (de dag voor hemelvaardsdag) is het tijd voor een speciale Bluetiek-in 2000 editie in the VIProom in Rotterdam. In deze exclusieve club brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was.

Weet je nog hoe gezellig het was met je vrienden in dé discotheek die toen zo populaire en ultratrendy was? Nu wordt het in the VIProom nog leuker want je ziet bij Bluetiek- in 2000 niet alleen je oude vrienden terug maar je maakt er ook nieuwe.

De combinatie van de beste muziek, leuke mensen, sfeer van toen en de exclusieve locatie “The VIPRoom”, maken van Bluetiek-in 2000 een speciale classicparty. Om de iets jongere muziek liefhebbers ook te laten genieten van de classictunes van, Ron Funkytown, Sir Edward aka disco Ed en Al B-Sure is Bluetiek-in 2000 toegankelijk voor bezoekers vanaf 26 jaar.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIPruimte te bestellen waar je onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-in 2000 sfeer.

Neem woensdag 1 juni lekker een paar uurtjes vrij dan kan je vroeg naar huis om je voor te bereiden op deze leuke avond en vergeet je danspasjes niet te oefenen want bij Bluetiek –in 2000 blijft niemand stil staan.

WIN JE VRIJKAARTEN EXCLUSIEF BIJ REFLEX FM: SMS Reflex spatie Blue-Tiek je naam en achternaam plus leeftijd en e-mail, plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733







Tags: winvrijkaartenvoorbluetiekinviproomrooterdamwoensdag1juni2011r&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact