Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kleine Viezerik dropt nieuwe single Shawty plus keiharde video  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.05.2011

Kleine Viezerik is terug met zijn nieuwe single 'Shawty' waar natuurlijk ook weer een dikke video bij hoort. Deze tweede release van zijn debuutalbum 'NZIEDEBOY' is de opvolger van de hitsingle 'Meisje Luister'. In de bijbehorende videoclip brengt de hiphopartiest een ode aan zijn favoriete film Menace II Society. De clip is vanaf vandaag te zien op de website van Pitu Records en YouTube.

In oktober 2010 bracht Kleine Viezerik zijn album 'NZIEDEBOY' en de single 'Meisje Luister' (ft. Mr Probz) uit. Hiermee zette hij zichzelf definitief op de kaart in het Nederlandse hiphoplandschap. De single kon rekenen op aandacht van diverse media ,maar ook SBS Shownieuws en zelfs Voetbal International lieten het nummer niet onbesproken. Het resulteerde in een grote hit en een clip welke meer dan 4 miljoen keer bekeken is op YouTube.

In de clip van zijn nieuwe single 'Shawty' brengt Kleine Viezerik een ode aan een van zijn favoriete films Menace II Society. Dit is een hood-film uit 1993, en het debuut van de regisseurs Allen en Albert Hughes. De film werd berucht vanwege zijn scènes over het gebruik van geweld en drugs in achterbuurten, maar ook geprezen vanwege zijn onderliggende boodschappen. Toen Kleine Viezerik de muziek van zijn vaste producer Sliscobars voor het eerst hoorde, deed dit hem direct denken aan één bekende scene uit een van zijn lievelingsfilms waarin hoofdpersonage Caine een jongedame verleidt. Dit heeft Kleine Viezerik in samenwerking met regisseur Bob Littlejohn weten te vertalen naar beeld in de bijbehorende videoclip waarvoor zij 18 jaar terug in de tijd zijn gegaan en Amsterdam Slotervaart hebben omgetoverd tot South Central, Los Angeles.

Check de live premiere van 'Shawty; tijdens de show van Raymann:








Meer over Kleine Viezerik:
08/03/2013 Kleine Viezerik primeurt Murder ft.Sliscobars (Video Premiere)
28/05/2011 Reflex Sensation: Kleine Viezerik-Shawty al 50.000 Youtube views







Tags: kleinevierzerikdroptnieuwesingleshawtyenvideopiturecordsr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact