Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Sef dropt "De Leven" van de bioscoopfilm Rabat  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.05.2011

Een ode aan de vriendschap. Zo zou je de nieuwe bioscoopfilm 'Rabat', de eerste lange speelfilm van de bekende videoclip producent Habbekrats, het best kunnen omschrijven. Iedereen die op één of andere manier bij de film betrokken is, is bevriend met elkaar. Zo ook rapper Sef, die de soundtrack voor de film maakte.

In de track 'De Leven' geeft Sef een uitlaatklep aan zijn behoefte om af en toe stil te staan bij het leven zoals hij dat nu leidt. Hij heeft het namelijk enorm naar zijn zin: ‘ik mag elke dag doen wat ik het leukste van alles vindt: met vrienden muziek maken en optreden. Sterker nog: mensen betalen om mij lol te zien hebben. Mijn leven bevindt zich op dit moment in een gezegende fase. Ik hoop dat het nog lang duurt, maar dat weet je nooit. Met “De Leven” wilde ik daar uiting aan geven.”

De productie van 'De Leven' is gedaan door Big2 van The Opposites en The Please. De prachtige, in Marokko geschoten video is gemaakt door Habbekrats. Ook dit zijn weer allemaal vrienden van elkaar. Sef: ‘Ik heb gewoon het geluk dat iedereen die ik ken met iets tofs bezig is.

Check de clip hier:







Meer over Sef:
30/11/2012 Sef lanceert Op een Bankje ( Video Premiere)
20/04/2012 Sef gaat De Wereld In met nieuwe single
08/01/2011 Sef van Flinke Namen komt met solo-album







Tags: sefdroptdelevensinglevanbioscoopfilmrabatr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact