Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lloyd De Meza released nieuwe single Lie To Me  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.04.2011

Lloyd De Meza heeft een nieuwe single: Lie to me. De single is het eerste van het komende album Back to Eden from the prestige Reggae label Jahsolidrock.
Jahsolidrock staat bekend om hun strakke beleid in de selectie en bezorgde de wereld eerder jamaicaanse sterren als the likes of Chezidek, Earl sixteen, Apple Gabriel, Benaissa, and the Riddim sampler Cultural Vibes.

Terwijl de nieuwe single op vele radiozenders te horen is, bereidt Jahsolidrock zich voor op de lancering van het album Back to Eden van Lloyd De Meza die vlak voor de zomer van 2011 zal uitkomen.

Continantel en Hearthbeath distribution nemen de wereldwijde distributie op zich, die garant staan voor het beste in de reggaewereld zoals Morgan heritage, Buju Banton, Isreal Vibration, Luciano en vele anderen. Lloyd De Meza is dit jaar ook verzekerd van een officiele release in de verenigde staten. De single Lie to me zet de toon voor wat er nog aan komt en heeft alle ellementen voor een dikke vette sound! Daarnaast heeft de track de smooth en soulvolle stem van Lloyd en muziek van Not Easy At All production!
Lie to me geeft een voorproefje van het aankomende album Back to Eden, het is een mix van soul gospel met roots reggae. Het geheel is een feeling van lovers rock en bespeelt de luisteraar met een Gregory Isaac hint.

De track is nu regelmatig te horen op reflex fm!Meer over Lloyd de Meza:
18/06/2011 Lloyd de Meza live op LumiereparkfestivalTags: lloyd de meza lie to me jahsolidrock


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact