Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
 
 
Ziggi Recadado album releaseparty 15 april Melkweg  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.04.2011

Op vrijdag 15 april 2011 brengt Rock ’N Vibes Music i.s.m. PIAS het derde album van Ziggi Recado uit. Op 6 juni zal het album wereldwijd worden uitgebracht i.s.m. VP Records, ’s werelds grootste reggaelabel. Voor het zover is presenteert Rock ’N Vibes op vrijdag 15 april de plaat aan vrienden, media en fans tijdens de bijbehorende releaseparty in Melkweg, Amsterdam.

Dit is tevens de kick-off van Ziggi Recado’s tournee ‘The Green Tour’. Het label doet er alles aan om hier een gedenkwaardige dag van te maken: behalve een optreden van Ziggi Recado & The Renaissance Band verzorgt Amsterdamse hiphopheld RB Djan een showcase en zal de avond vakkundig aan elkaar worden gepraat door Andrew Makkinga. Aansluitend aan de cd-presentatie vindt het succesvolle reggae –en dancehall event Jamrock Explosion plaats.

ZIGGI RECADO
Op vrijdag 15 april verschijnt ‘ZIGGI RECADO’, het derde studioalbum van reggaezanger Ziggi Recado. Nederlands grootste exportproduct in het genre brengt zijn nieuwe plaat uit onder de vlag van Rock ’N Vibes in samenwerking met VP Records, ’s werelds grootste reggaelabel, en PIAS. Met ‘Get out’ als voorbode heeft Ziggi Recado zichzelf op het nieuwe album opnieuw uitgevonden. Op het album staan de traditionele reggae nummers (zoals ‘Jah Alone’, ‘Mary’) naast reggaetracks met pop –en rock invloeden (‘Get Out’, ‘New day’, ‘Time for greatness’) in een geheel eigentijds jasje. Opvallend is dat Ziggi Recado het grootste gedeelte van het album zelf heeft geproduceerd met zijn Renaissance Band. Aan ‘ZIGGI RECADO’ werkten behalve internationale sterren als Omar Perry, Tippa Irie en Etana ook talenten van eigen bodem zoals Pete Philly, Maikal X, Royston Williams en Mr Probz. Het album wat op 15 april verschijnt, vormt aanleiding voor de daaropvolgende ‘Green Tour’ waarin Ziggi Recado, vergezeld door The Renaissance Band, tourt langs nationale én internationale poppodia en festivals. Tijdens de tournee gaat de zanger samen met partner The Bulldog™ zo groen mogelijk te werk, en zal deze boodschap zoveel mogelijk naar buiten dragen.

De releaseparty vindt plaats op vrijdag 15 april 2011 in Melkweg te Amsterdam. Melkweg opent haar deuren om 20.00 uur. De cd-presentatie begint om 21.00 uur








Tags: ziggirecadoreleasepartyalbumvrijdag15aprilmelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact