Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Brigin The Gap Ahoy Rotterdam afgelast  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.03.2011

Het initiatief van Bridgin the Gap om het grootste indoor hiphopfestival neer te zetten is jammerlijk mislukt. Dit ondanks het enthousiasme van de organisatoren, de grote inspanningen en de vele positieve berichten uit de hiphopwereld.
Het festival is wegens tegenvallende verkoopcijfers geannuleerd.

'Ondanks alle positieve berichten en de steun van onze (media)partners kwam de kaartverkoop gewoonweg niet op gang,' laat Monique van Melle, één van de directeuren, weten. 'Het financiële risico werd hierdoor te groot en we moesten het besluit nemen om te annuleren.'

Tegenwoordig is een tijdige kaartverkoop mede noodzakelijk om een evenement als Bridgin’ the Gap verder te kunnen organiseren. “Het is goed om te horen dat mensen van plan zijn om een ticket te kopen maar we kunnen niet tot het laatste moment afwachten of dat ook echt gaat gebeuren. Dat risico is helaas te groot,” aldus van Melle.

Het enthousiasme waar de organisatoren mee begonnen zijn om een mooi festival voor hiphopliefhebbers neer te zetten is nog niet weg. “We hadden er graag iets moois van gemaakt en de hiphop, samen met de ander cultuuraspecten vanuit deze muziekstroming, heel graag naar Rotterdam gebracht. We geloven er nog steeds in en dat maakt het besluit om het festival te laten vervallen juist extra moeilijk.”

Bezoekers die al een ticket hadden gekocht kunnen contact opnemen met de organisatie van het festival: info@bridginthegap.nl.Meer over Bridgin The gap:
25/02/2011 Win tickets voor Bridgin The Gap 28 mei Ahoy RotterdamTags: bridgin the gap ahoy rotterdam afgelast r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact