Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Amsterdamse Aisha dropt single 'Ex' plus video  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.03.2011

De tweede single van de EP, 'I Am Aisha', is een feit. De single genaamd 'Ex', is een perfecte opvolger van de succesvolle eerste single “5 Stappen voor”. Het eerste wapenfeit van Aisha is ruim honderdduizend keer gedownload. De EP is nog altijd digitaal verkrijgbaar.

De uit Amsterdam afkomstige Aisha vertolkt in “Ex” de stem van een vrouw die tegenslagen van zich afslaat. De videoclip van “Ex” is de uitkomst van een samenwerking met ZwareJongenZ Records. De prettige samenwerking heeft geleid tot gesprekken over een voortgang.

De single is geproduceerd door niemand minder dan Soundseduction. De videoclip is geregisseerd door Mike Static en geeft een krachtige weerspiegeling van de realiteit. De styling is verzorgd door Kim Keizer.

Over Aisha
Aisha is een moderne vrouw van de 20ste eeuw! Een kracht waaruit wordt bewogen en geleefd. Aisha staat synoniem voor sterke, ondernemende en ambitieuze vrouwen. De Nederlandstalige zangeres van Surinaamse komaf is hedendaags van relevante waarde in de nationale muziekindustrie.

Aisha verspreidt haar boodschap met een prachtig klinkende stem. Alles om vrouwen van jong tot oud te motiveren om gezamenlijk een missie te volbrengen. “Leer, ontwikkel en leef!”

Meer over Aisha:
08/01/2013 I Am Aisha dropt single Rebel (Wereld Video Premiere)Tags: aisha dropt nieuwe single ex label zware jongenz r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact