Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Win DVD Jorgen Raymann voorstelling Familyman  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.03.2011

Familie is het centrale woord op deze nieuwe liveregistratie op DVD van cabaretier en TV-personality Jörgen Raymann. In theatershow Familyman stelt Raymann op humoristische wijze vast dat familie het enige is dat je in dit leven niet kan kiezen. Iets wat Raymann als geen ander weet.

De voorstelling Familyman geeft een indringende blik in Jörgen Raymann zijn eigen leven. De show begint op het moment dat een familiefeest tot zijn einde komt. Tussen de lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten, schetst Raymann een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal tot kunnen leiden. Wie nodig je uit op je feestje? Wat te doen met lastige ooms en tantes? Hoe ervaart een kind zo’n feest en waarom is het voor pubers anders? De analyses zijn scherp en de grapdichtheid hoog.

Familyman is bijna 2 uur Jörgen Raymann op zijn best, waarbij de cabaretier wordt bijgestaan door zijn vaste band. Want, een Surinamer zonder muziek is als familie zonder ruzie: onmogelijk.

“Als er iemand sfeer kan maken, is het wel Jörgen Raymann” (Volkskrant)

“In grote vaart stapelen de komische karikaturen en rake typeringen zich op…” (NRC)

“Hij is met Familyman tomeloos onderweg. In de typeringen gaat hij voor de grote lach en moeiteloos krijgt hij een volle bak mee in één hilarische explosie…. Steeds weer is er een verrassende draai of omkering” (Dagblad van het Noorden)

Jörgen Raymann

Voor de Surinaamse cabaretier betekende het late-night programma ‘Raymann is Laat’ de definitieve doorbraak. In 2001 vond de eerste uitzending plaats van dit amuserend en lichtvoetig TV programma met als vaste ingrediënten de stand-up comedy act van Jörgen, zijn creatie van Tante Esselien van Doornegat en muziekact Achmed de slager, geassisteerd door zijn zoon Rachid.

Ook op muzikaal vlak zit Raymann niet stil. In september 2000 verscheen zijn eerste single ‘Hiep Hiep Hoeree’ bij platenmaatschappij Red Bullet. In de jaren daarop maakte hij 3 albums voor Red Bullet, waaronder ook live opnames van zijn cabaretprogramma's. Jörgen ontving de TV Personality Prijs van 2005 en in maart 2006 werd hem de Kleuren Award uitgereikt (een prijs voor bekende Nederlanders die zich inzetten om de integratie te bevorderen).

Discografie DVD’s Jörgen Raymann:

·‘Even Slikken’ – theaterregistratie

·‘Slaaf of Niet Verslaafd’ – theaterregistratie

‘In Holland Staat Mijn Huis’ – theaterregistratie

·‘Theatershow Familyman’ – theaterregistratie

Jörgen Raymann – Theatershow Familyman is nu o.a. verkrijgbaar via Bol.com
Voor meer informatie ga naar www.jorgenraymann.nl

WIN DE DVD VAN Jörgen Raymann – Theatershow Familyman SMS: Reflex spatie Raymann plus je naam,adres,postcode,woonplaats naar 7733







Tags: windvdJörgenRaymanntheathervoorstellinffamilyman


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact