Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Sonniballi dropt nieuwe single en video 'Oh Why'  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.03.2011

Sonniballi, de bij de African Music Awards genomineerde artiest voor “Reggae Song Of The Year”, released zijn tweede single ‘Oh Why’. De song is een mix van Reggae, DanceHall en R&B met de catchy flows van Sonniballi’s stem.

In tegenstelling tot zijn debuut single 'Cocky Rasta' krijgen we een meer gevoelige kant van Sonniballi te horen. Hij zingt over de liefde die hij heeft voor de vrouw die hij denkt de ware kan zijn, maar haar onzekerheid doet haar twijfelen. De woorden van verlangen over de slepende beats creëren een zwoele sfeer. Zwoel, zoet maar niks braafs.

Als zanger, tekstschrijver, poëet en enthousiast verhalenverteller gebruikt Sonniballi al zijn talenten voor het ontwikkelen van zijn eigen geluid. Hij mengt zijn liefde voor Reggae, DanceHall en RnB. Met catchy melodieën en pompende beats verovert Sonniballi de markt in Europa, West- en Centraal-Afrika.

Sonniballi is geboren in Ghana, waar hij al op zeven jarige leeftijd begon met zingen en toen al wist dat hij een carrière als muzikant tegemoet zou gaan. Tegen de zin van zijn ouders verhuisde hij naar de U.K. om zijn carrière een impuls te geven. Na enkele jaren netwerken ontmoete hij een producer en tekende hij een recorddeal. Sonniballi werkt nu aan zijn debuutalbum 'First Seen Second' dat binnenkort uitkomt.

Bekijk de nieuwe video ‘Ooh Why’ op Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=9b20u9XqIus
Code voor video publicatie op websites:




Meer over Sonniballi:
23/04/2011 Sonniballi scoort eerste Top 10 hit met Oh Why
18/02/2011 Sonniballi schiet video voor nieuwe hitsingle







Tags: sonniballidroptnieuwevideooh.whyalbumfirstseensecond


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact