Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Zwarejongenz droppen single Probleem Voor Ze  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.01.2011

Vandaag dropen Zwarejongenz 'Probleem voor ze' , de promosingle van ZwareJongenz’ artiesten Matarr en Magere Hein. Het is de eerste officiële release in aanloop naar het te verschijnen compilatiealbum ‘Woorden en daden’. De single is nu digitaal verkrijgbaar.

Het leven vraagt soms risico’s te nemen die problematisch kunnen uitpakken. De uit Delft afkomstige Matarr deelt straatwijsheden en bijbehorende verhalen met het publiek over een productie van Perry Mystique. Matarr wordt op de single bijgestaan door Magere Hein, een Zware Jongen sinds dag één. Ondanks alle stress die het leven van een kostwinner met zich mee kan brengen, roepen de ZwareJongenz een ieder op hun hoofd koel te houden en zich te richten op succes.

De videoclip van het nummer is geregisseerd door Mike Static en beeldt verschillende situaties uit die laten zien dat een ieder een ‘Probleem voor ze’ kan worden, als gevolg van beknellende omstandigheden of behoeften.

'Probleem voor ze' is de eerste single van het album 'Woorden en daden' dat 18 februari in de winkels ligt. Op de compilatie zijn behalve Matarr en Magere Hein ook labelgenoten Aiky, Bollebof, Excellent en Perry Mystique te horen. Het album zal op zondag 20 februari worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in Offcorso, te Rotterdam.









Tags: zwarejongenzdroppensingleprobleemvoorzer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact