Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win het nieuwe album van Amerie In Love And War! (Def Jam)  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.01.2010

Amerie staat weer volop in de schijnwerpers dankzij haar geweldige nieuwe album 'In Love And War' dat eind 2009 uitkwam op Def Jam. Deze maand maak je exclusief bij Reflex FM kans om dit album te winnen in de 'Def Jam presents: Amerie In Love And War' Actie!

Met 'Heard Em Al' scoorde de 29-jarige zangeres eind vorig jaar een dikke hit. Op het album staat ook een Remix versie waarop ze hulp krijgt van niemand minder dan Lil Wayne! En inmiddels gaat ook de nieuwe single 'More Than Love' richting de Top 20 van The Urban Top 100.

Bij de nieuwe single 'More Than Love' hoort natuurlijk ook een dikke video met daarin rapper Fabolous! De relatie van Amerie wordt aardig op de proef gesteld in de video voor haar nieuwe single 'More Than Love' featuring John Jackson aka Fabolous. Amerie denkt dat ze word bedrogen door haar vriend wanneer hij steeds plotseling weg moet. "How Can We Make Love If I Don't Trust You" zingt ze in het nummer. Maar dat dingen niet altijd lijken wat ze zijn word bewezen op het verrassende einde van de video. Het blijkt uiteindelijk toch 'More Than Love' te zijn! Een happy end....dat is waar we van houden!

Wil jij het album van Amerie winnen? Doe mee aan de Def Jam presents: 'Reflex FM Amerie In Love And War actie'. Je maakt de hele maand kans op dit album met slechts een simpel smsje!

SMS reflex love and war naar 3773!

Met prijswinnaars neemt Reflex FM telefonisch contact op, je hoeft dus nog niet je adres en woonplaats te smsen.Tags: win het nieuwe album van amerie in love and war def jam single more than love r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact