Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Mystikal na 6 jaar gevangenisstraf weer op vrije voeten!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.01.2010

De uit New Orleans afkomstige rapper Mystikal is gisteren vrijgelaten uit de gevangenis ( donderdag 14 januari) na het uitzitten van zes jaar gevangenisstraf vanwege een ernstig zedendelict.

Michael Lawrence Tyler, stond onder zijn rapnaam Mystikal aan de top van van de rap-game dankzij de hitsingles Shake Ya Ass" en "Danger (Been So Long). Op het hoogtepunt van zijn roem kwam zijn ondergang nadat hij zich schuldig had gemaakt aan een ernstig zedendelict.

De rapper dwong zijn kapster tot seks nadat hij had ontdekt dat ze geld van hem had gestolen. Hij chanteerde haar door te dreigen naar de politie te stappen als ze niet aan zijn wensen gehoor gaf.
Hij dwong haar tot sex en orale sex. Na afloop belde hij enkele vrienden die zich van hem ook aan de kapster mochten vergrijpen. Ook zijn vrienden kregen hiervoor een lange gevangenisstraf.

Ik ben terug! Het is nog bijna voelt als een droom, vertelde hij op de Amerikaanse Televisie. "Zes jaar uit de scène, voor de meeste rappers het zou dan met ze gedaan zijn, maar voor mij is het juist net begonnen” De rapper onthulde nog deze week de studio in te gaan om tracks op te nemen voor zijn come-back album die hij in de gevangenis heeft geschreven!Meer over Mystikal:
18/03/2012 Mystikal maakt comeback met Original ft.Lil Wayne en BirdmanTags: mystikal vrij gelaten vrije voeten gevangenis straf 6 jaar r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact