Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Manager The Clipse veroordeeld tot 32 jaar gevangenisstraf!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.01.2010

Voormalig Clipse manager Anthony Gonzalez is veroordeeld tot 32 jaar in de federale gevangenis nadat hij schuldig werd bevonden aan het leiden van een drugs imperium waarmee hij 20 miljoen dollar wist te verdienen.

Gonzalez werd beschuldigd van talrijke drugs transacties, zoals de aankoop van 625 pond marihuana voor 540.000 dollar, en 10 kilo cocaïne voor 200.000 dollar in 2007.

Door zijn nog kleine strafblad, en goede samenwerking in de zaak met de federale overheid waaronder zijn schuld bekentenis kreeg Gonzalez de minimale straf toegestaan onder de federale richtlijnen. Anders had hij tegen een mogelijk levenslange gevangenisstraf aangekeken.

Anthony Gonzales was artiesten manager en runde het boekingskantoor Soul Providers Management. Hij was onder andere manager van Rapgroep The Clipse. Hij onderhield nauwe zakelijke contacten met muziek-producenten, rappers, ondernemers, eigenaren club, kleding ontwerpers en andere legitieme zaken om zijn ware inkomsten te verbloemen en wit te wassen!

Het rapduo The Clipse heeft niets met de zaak te maken. Clipse lid Malice liet in de rechtbank een video zien van zijn voor een artiest zeer bescheiden levensstijl. Anthony Gonzales vertelde later aan de rechtbank dat de rappers onschuldig zijn en niets van al zijn criminele praktijken afwisten.

Het nieuwe album van The Clipse 'Til de Casket Drops', werd uitgebracht op 8 december 2009 uitgebracht!
Tags: manager the clipse krijgt 32 jaar gevangenisstraf r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact