Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I betrokken bij mishandelen kinderen van Alfamega???  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.01.2010

De zoon en dochter van rapper Alfamega zijn op kerstavond zwaar mishandeld in de Club Crucial waar T.I de eigenaar van is. De politie en alle betrokkenen hebben er alles aan gedaan om het incident buiten de pers te houden in een poging een mogelijke bende oorlog te voorkomen.

De dochter van Alfamega raakte in kritieke toestand na te zijn neergestoken, en zijn zoon liep onder andere een gebroken kaak op. De twee werden door meerdere personen aangevallen en mishandeld.

Rapper T.I kwam op 22 december vrij na 7 maanden gevangenisstraf te hebben uitgezeten. Hij was veroordeeld tot 1 jaar gevangenisstraf maar kwam eerder vrij wegens goed gedrag. De rest van zijn straf mag de rapper thuis uitzitten en daarna blijft hij nog enige tijd onder toezicht van de staat.

Het gerucht gaat dat de mishandeling van de kinderen van Alfamega een vergeldingsactie is.
De rapper Alfamega heeft samengewerkt met de F.B.I om strafvermindering te krijgen in een zaak die tegen hem liep. Hij vertelde justitie over de plannen van rapper T.I een groot wapenarsenaal aan te schaffen. De rapper werd dankzij deze tip op heterdaad betrapt bij de aankoop en tot 1 jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Nadat uit gelekte dossiers van de F.B.I bleek dat T.I verraden was door Alfamega nam T.I direct maatregelen. Alfamega had kort daarvoor een platendeal getekend bij T.I zijn Grand Hustle Records en zou daar zijn debuutalbum uitbrengen. Deze recorddeal werd direct door T.I ontbonden. In een persverklaring gaf T.I aan geen verraders binnen zijn organisatie te dulden. Alfamega heeft altijd ontkend T.I te hebben verraden en claimt dat de gelekte dossiers vervalsingen waren.

Het gerucht gaat nu dat T.I uit is op wraak op zijn verrader Alfamega en dat ook zijn familie het zal moeten ontgelden. De mishandeling van de kinderen van Alfamega is slechts een voorbode van meer geweld dat gaat komen. Bij het uitvoeren van deze wraakacties zijn vermoedelijk leden van enkele Amerikaanse bendes betrokken. T.I ontkent overigens ook maar iets met de mishandeling te maken te hebben. Alfamega zelf heeft verklaard dat het iedereen zijn kinderen had kunnen overkomen. Hij denkt niet dat de mishandeling van zijn kinderen een mogelijke vergeldingactie tegen hem is.
Tags: t i betrokken bij mishandeling kinderen rapper alfamega vergeldinsactie r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact