Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Debuutalbum Charles Kwasi met kerst gratis te downloaden!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.12.2009

Het debuut album van Charles Kwasi 'Ik Wil Zoveel' is eerste en tweede kerstdag gratis te downloaden op zijn website www.elijahrecords.biz!

De speciaal voor de luisteraars van Reflex FM opgenomen kerstsingle 'X-Mas Sex' kun je gratis downloaden op reflexfm.nl klik op free downloads!

“Dit is een overval!”, rapt Charles '2Real’ Kwasi op het openingsnummer van zijn debuut album. Geboren in Ghana opgegroeid op de straten van de Amsterdamse Bijlmer verteld Charles over zijn leven. Wat hij allemaal heeft meegemaakt. Hoe hij heeft moeten knokken. Over zijn zegens en de verliezen.

Hij deelt zijn straatwijsheid zoals in 'Geen Zaken': "Doe geen zaken met gasten die babbelen / doe geen zaken met gasten die haten." En het gevoel van de vrolijke dagen zoals in het lied 'Voel Me Blij': “Voor het eerst in mijn leven ben ik zo tevreden met de dingen die gebeuren / ik heb niks te vrezen”. En natuurlijk ook weer ouderwets ondeugend nummer voor intieme momenten met je vrijer 'Freaky In Bed': “Ik ben een bad boy jij een nette girl, samen zijn we freaky in bed.”

In deze tijden van crisis waarin iedereen het moeilijk heeft geeft zijn muziek kracht en inspiratie om ook door te gaan. Duidelijk recht voor zijn raap. De muziek is strak en de boodschap helder: ‘Ik Wil Zo Veel’ is een album met liefde voor mensen die oprecht zijn en knokken om vooruit te komen. “Fok verliezen!”, aldus Charles. Dans op de beat, zing de teksten maar mee!

Het album is nu verkrijgbaar via alle downloadstores

Bekijk de video’s van: ‘Voel Me Blij’ en 'Space Muziek’ Reflex FM.nl TMF.nl en Youtube!
Tags: charles ik wil zoveel album gratis free download x-mas sex r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact