Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
[Update] Zeilmeisje Laura Dekker gevonden  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.12.2009

Het alom bekende zeilmeisje Laura Dekker wordt vermist. De 14-jarige, die in haar eentje de wereld wilde rondzeilen, is sinds donderdag niet meer bij haar vader verschenen. Vlak voor het weekend heeft Laura 3500 euro opgenomen en is daarmee vertrokken.

Laura veroorzaakte nogal wat ophef omdat ze solo de wereld wilde rondzeilen. Dit mocht niet van de rechter en ze werd onder toezicht gesteld.

Haar boot is niet weg. Laura's woordvoerder zegt dat ze geen zelfmoorde wilde plegen. "Alle druk van de afgelopen tijd is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Wij denken dat ze is weggegaan om even alleen te zijn."

De ouders van Laura hebben aangegeven ontzettend bezorgd te zijn. Ze hebben geen idee waar ze kan zijn. "Ze hopen dat Laura snel weer van zich laat horen of dat ze snel terugkomt," aldus Laura's ouders.

Ook de politie van Utrecht is erg bezorgd. Ze doet er alles aan om Laura op te sporen. "Het is een minderjarig meisje dat gewoon thuis moet komen. We denken niet dat er sprake is van een misdrijf. We hebben niet het idee dat ze met een boot weg is gegaan."

Update
Laura is gevonden! De Raad voor de Kinderbescherming heeft zojuist gemeld dat het 14-jarige meisje door de politie is aangetroffen op Sint Maarten, in het Caribisch gebied. Alle zeilen worden bijgezet om haar zo snel mogelijk weer terug te krijgen in Nederland.







Tags: zeilmeisje zeilboot laura dekker vermist weg varen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact